Pengumuman Penting!
Untuk Maklumat dan pengetahuan anda semua, laman blog
akubencipaklah.blogspot.com sedang dalam perhatian pihak blogger.com dan telah disekat dari menambah dan juga menghantar segala bentuk posting di dalamnya.


Di sini juga saya telah menyediakan satu laman blog sementara yang boleh diakses melalui :

ihatepaklah.blogspot.com (mirror).

Harap Maaf...


LATEST POSTING

AHLI PAK LAH DISERANG VIRUS BRONTOK

AHLI UMNO PERLU BERANI....TAK RUGI APA-APA....

DOWNLOAD DAN SEBARKAN (UNTUK AHLI UMNO SAHAJA)

SURAT KAPTEN ZAHAR KEPADA PUCUK PIMPINAN UMNO - PAK LAH & NAJIB HARUS DIHUKUM MANDATORI

Thursday, July 31, 2008

AHLI UMNO PERLU BERANI....TAK RUGI APA-APA...



 

Thursday, July 31, 2008

Pak Lah Diserang Virus Brontok



Selama lima tahun pemerintahan Perdana Menteri yang saya benci ini, kita telah dipertontonkan dan dipersembahkan dengan cerita-cerita yang menarik dan juga yang paling banyaknya adalah yang tidak baik dan tidak menarik langsung. Kita rakyat hanya mampu melihat saja depan mata mereka akan “kebobrokan” pemimpin kita ini. Kebobrokan bermaksud kelemahan ataupun sikap tidak bertanggungjawab dalam bahasa Malaysianya.

Bila saya sebut perkataan “kebobrokan” itu tadi mengingat saya mengenai sejenis virus komputer yang agak terkenal juga pada masa lalu, tak silap saya tahun 2004/05. Virus ini dinamakan “Brontok” atau nama lain “RontokBro”, bro jugak!. (
sila klik sini! Untuk maklumat lanjut) . Kepada yang belum pernah dengar nama ini, saya akan cuba terang serba ringkas. Virus ini berasal dari Indonesia dan dibuat oleh orang Indonesia sendiri. Dia merebak terlalu cepat melalui email-email yang mengandungi ‘attachment file’ yang bernama keygen.exe. Kepada mereka yang menekan ataupun meng”klik” file itu, dengan rasminya anda akan terkena jangkitan virus ini.

Virus “Brontok ini” menyerang dan dapat melumpuhkan sistem operasi Windows anda terutamanya pengguna Windows XP. Virus ini telah meng’take over’ komputer anda tanpa anda sedari. Virus ini juga merebak dengan cepat melalui Pen Drive yang dicucuk di USB port komputer anda. Virus tersebut akan ‘bersembunyi’ di dalam pen drive tersebut dan kemudiannya kan merebak dan terus menyebarkan virus tersebut jika di cucuk ke komputer lain.

Antara simtom-simtonnya yang paling “hebat” ia akan memberi “mesej” jelas kepada anda melalui ‘Web Browser’ anda seperti Internet Explorer secara automatik akan keluar sedang asyik anda melayari internet. Jika anda tutup mesej tersebut. Dia akan keluar kembali. Memang degil dan tidak boleh berbuat apa-apa mengenainya.

Mesejnya adalah seperti berikut :

-- Hentikan kebobrokan di negeri ini –-

1. Adili Koruptor, Penyeludup, Tukang Suap, Penjudi, & Bandar NARKOBA( Send to "
NUSAKAMBANGAN")
2. Stop Free Sex, Absorsi, & Prostitusi
3. Stop (pencemaran laut & sungai), pembakaran hutan & perburuan liar.
4. SAY NO TO DRUGS !!!

-- KIAMAT SUDAH DEKAT –-
Terinspirasi oleh: Elang Brontok (Spizaetus Cirrhatus) yang hampir punah

Dan jika seseorang yang mahir untuk membaiki dan meyelesaikan virus tersebut ataupun kita panggil juruteknik/jurutera computer juga akan memeningkan kepalanya dan mengambil masa yang agak lama untuk menyahkan virus tersebut dari dalam komputer yang dijangkiti itu melainkan ‘terpaksa’ memformat terus hard disk tersebut. Ini merupakan ‘jalan terakhir’ untuk memecahkan kebuntuan tersebut. Berikut merupakan serangan awal virus tersebut. Sekarang ini kebanyakkan anti-virus sudah boleh menghindarkan dan menghapuskan terus virus tersebut.

Virus tersebut akan cuba menghalang dirinya daripada di usir keluar oleh juruteknik komputer dengan pelbagai cara dan helah bagi menyusahkan mereka menyahkan Virus tersebut. Segala bentuk Anti-Virus yang digunakan juga disekat sementara dari berfungsi. Windows Registry juga terus di halang untuk membuat repair dan akan terus men’restart’ kembali komputer anda.

Sungguh ‘dasyat’ mesej ini ditujukan. Tapi ini adalagi yang “dasyat” nak cerita dan aku memang betul respek giler dengan pencipta virus ini. Walaupun dia dianggap sebagai “salah” di dalam “undang-undang” siber ini. Aku respek tang ‘niat’ ataupun ‘nawaitu’ dia tu dan kepandaian dia mencipta virus tu. Sehinggakan komputer yang diserang virus ini akan secara automatiknya akan membanjiri (flood) data-data ke server-server kerajaan Israel bagi melumpuhkan dan menjadikan server-server berkenaan ‘sesak nafas’.

Terdapat 2 cara sahaja untuk menyelesaikan ataupun menyahkan virus tersebut dari terus ‘berkampung’ dan terus merebak ke komputer-komputer lain. Iaitu cara yang pertama, dengan memanggil jurutera yang betul-betul berkelayakkan dan berpengalaman luas tentang keselamatan komputer. Jika tiada masalah virus tersebut akan hilang dalam jangkamasa singkat sahaja.

Dan cara yang kedua, ialah dengan memformat hard disk tersebut. Masalahnya apabila kita memformat sesebuah hard Disk, banyak kerja yang perlu kita lakukan da mengambil masa yang agak panjang untuk menyiapkan keseluruhan dan menginstallasi semua aplikasi yang ada sebelum ini. Tetapi kebaikannya banyak dan sistem pengoperasian komputer akan menjadi segar dan ianya nampak seperti komputer baru .

Apa yang ingin saya perjelaskan di sini berkenaan keadaan Pak Lah dan Virus Brontok ini hampir sama simtom-simtomnya, kesannya dan juga jalan penyelesaiannya. Jika beliau sedar dan bertanggungjawab, beliau perlu akur dan menerima nasihat daripada mereka yang berpengalaman luas dan sedia untuk mengundurkan diri ataupun bersedia memperbaiki keadaan dengan rasa tanggungjawab tanpa ‘membuang’ mereka-mereka ini.

 
 
 

Wednesday, July 23, 2008

Racist? What Racist?


I read with a sense of disbelief on what Stephen Doss had written about Pak Lah and Tun Mahathir in ‘The Star’ dated 31st May 2008. It is hard to believe that this man is the President of the National Youths Association of Malaysia. God saves all the youths in this country! Obviously he doesn’t read.

It is pure stupidity of the highest quality to say that BN would have lost more that 5 states had Tun Mahathir been leading the charge in the recent election (or 2004). Who is he trying to fool? The Malaysian youths or Pak Lah? For a man who has been regarded as one of the most brilliant leaders this century, Tun Mahathir is way out of Pak Lah’s reach. Thus, Stephen Doss writing is really confusing. It is as confusing as the decisions made by Pak Lah.

All of a sudden, there are people like Doss who are trying hard to downgrade Tun as a racist. The accusers who called themselves Malaysians are they, themselves racists with the pretext of being Malaysians. Well, if this is the way Malaysians think, it would be better for me to remain a Malay. You can fool some people some of the time but not everybody all the time. It is not difficult to see and think why people like Doss love the weakest leadership in the Malaysian post-independent history. Yeah, call yourself concerned Malaysians!

I believe (I might be wrong, unlike Doss who think that he’s 100 percent right) that at least 90 percent of the Malay in this country wants the UMNO president to step down because of his weak leadership. However this is what the opposition wants – A leader who makes mistakes all the time. And these reforms (as you call it) are taking place due to Pak Lah’s leadership? No, I can’t say that they are reforms. This is actually a case of people taking advantage when your leader is losing ground’. If you really think very highly of him, please take him because the Malay’s don’t want him anymore. Ask him to be the president of your organisation or any opposition political party you think suit him well. Who are you trying to kid about Pak Lah? The Malays are not that stupid to interpret the hidden agendas behind your article.

There are others like you. When the Malay leader is weak, who do you think will benefit? This is the perfect time to demand this and that. Am I right Dossy? And you know what? Ever since I was born, I was given a Malay name. People say that I am a Malay. I think I am a normal person, just like anybody else. However people of your kind keep telling me that I am a Malay with special privileges.

I don’t know what special privileges you talking about. I went to the same scholl. Well I went to the only school that I could understand the medium of exchange. You had and still have the choice of going to a Sekolah Kebangsaan or your Sekolah Jenis Kebangsaan. And you dare calling Tun Mahathir a racist? When he was the Prime Minister he tried very hard to make sure all the children in Malaysia go to same school in the Sekolah Wawasan. He failed. Simply because there are racists like you who think that going to the same school is only going to make your lose your identity. Yes, your identity is more important that unity among Malaysians.

When the government introduced the New Economic Policy, the non-Malays thought that this was unfair. However, over the years it has been proven that the Malays are still way behind. Ever since we achieved independence in 1957, there has never been a single year where a Malay has been proclaimed as the richest man in Malaysia. Never! Last year, the highest the Malay could achieve was at number 8. He was Syed Mokhtar. I would not like to mention the names of the non-Malays who were way ahead because I am not racist like you.

I am saddened, to say the least, the attitude of the non-Malays have always been sickening every time there is a problem within the Malay community. You can deny it but a fact remains a fact. The non-Malays simply love to see the Malays drowned. Every time there is a feud between the Malays, a non-Malays would always be there to make things worse. The latest being the statutory declaration made by this PI whose declaration is full of blatant lies just to tarnish the image of Datuk Seri Najib in order to make sure that the Malays are totally destroyed without a strong leader. What makes it worse is that they would always support the weaker party whom they can take advantage of.

On the other hand, the Malays have always been keeping a distance when there is a conflict in the non’s community. I remember when there was a big row between the top MCA leader, Tun Ghafar Baba stepped in to be the mediator. When there was a conflict between Datuk Seri Samy Velu and M.G. Pandithan, the Malays stayed out from the feud. In fact the top leadership in UMNO tried very hard to patch things up between the two. There become part of the family in BN.

The non-Malays know very well that a huge majority of the Malays are not in favour of the present leadership. I believe this is a problem that should be solved by the Malays. The nons should stay out of this because they are not sincere. Don’t interfere with the UMNO’s wind of change that are going to take place.

To Stephen Doss, my advice would be-look yourself in the mirror.The word ‘racist’ is written all over your face.

Written By Kamarul Azman Habibur Rahman (The Adviser of Kelab Alumni SMK Bukit Saujana, Port Dickson)

Who is Stephen Doss?
Stephen Doss, 37, is the head of research and development for Yayasan Budi Penyayang Malaysia. He is also the National Youth Association of Malaysia president. He has a Masters in Civilisational Studies from Universiti Malaya. A Gerakan member, he was the pioneer of the National Students Consultative committee which drafted the National Service Programme.

12 comments:

Sleyman Akhlaken said...

Wah..wah..wah...
Siapa pula Kamarul Azman Habibur Rahman ni?

Sungguh bijak laksana melabel article yang ditulis oleh Stephen Doss itu racist? Baca betul2 artikel tu tak?

Kalau pembaca baca betul dan faham-faham kan, ia tidak sedikit pun racist. Kalau ia pun nak menyanjung TDM jangan sampai menuduh orang membabi buta.

Penulis yang obviously racist dan downgrade bangsa lain.

"You had and still have the choice of going to a Sekolah Kebangsaan or your Sekolah Jenis Kebangsaan"

Ini adalah salah satu ayat yang sangat racist. Pertama, kenapa mesti label seolah2 semua bukan Melayu pergi sekolah jenis kebangsaan? Kedua, mana penulis tahu Stephen Doss pergi sekolah jenis kebangsaan?

Lain kali kalau mahu menulis sila buat kajian betul-betul. Nampaknya penulis tidak pernah mengetahui perjalanan perjuangan saudara stephen doss. Kalau cuba nak kaitkan Stephen Doss dengan racist..too bad. Jauh panggang dari api.

Amacam, author? Nak cantas komen jugak ke?

Jed said...

If you must comment, comment fairly. The article in the Star was about how the perceived weakness of AAB has been exploited in a most prejudicial way to launch personal attack against Pak Lah. Why the attack on Doss personally now on a race card? the NEP is one of the most contentious issues in our country, precisely because the race card is played by different parties to their benefit. Pointing out that fact doesn't make someone racist. Your own statements here, on the other hand, are really offensive not only to him, but to all other non-malays too.

ReeWoo said...

The reforms happened because Pak Lah allowed it to happen. Well,we all clearly knows how the situation was back in Tun M's era. To allow such freedom and space for reforms to develope will be zero.

Warc said...

how can a racist Indian support a Malay PM..who recently met with PAS to talk about Malay-Islam unity? the only one with the race undertone (it's so loud it's no longer an undertone, actually) is yourself actually. I smell personal grudges. What's the vendetta? Trade swords properly, no dirty logic and don't resort to fanning sentiments the way u did here that's offensive to almost every non-malay who's reading this. I daresay too even some Malay are ashame of you.

color blind people said...

I am saddened, to say the least, the attitude of the non-Malays have always been sickening every time there is a problem within the Malay community. You can deny it but a fact remains a fact. The non-Malays simply love to see the Malays drowned. Every time there is a feud between the Malays, a non-Malays would always be there to make things worse. The latest being the statutory declaration made by this PI whose declaration is full of blatant lies just to tarnish the image of Datuk Seri Najib in order to make sure that the Malays are totally destroyed without a strong leader. What makes it worse is that they would always support the weaker party whom they can take advantage of.------------------> you accused the non-malays as racists but this sentence itself shows that you're a racist as well.a non-racist will view from a another race perspective.we live in a harmonious country where we malays,chinese,indian and other races live together upon the soil of Malaysia.the history showed us that malays,chineses and indians fought with commnunist and the japanese troop.this is proof that we defend our country regardless the color of our skin.

support color blind!

orang bulan said...

Dari penulisan ni, saya dapat rasa yang penulis sendiri adalah racist. Sikap curiga sepanjang masa terhadap bangsa lain dapat dilihat disetiap baris ayat. Saya rasa cara penulis telah memalukan diri penulis sendiri, penulis menganggap orang lain racist tapi saya rasa tahap racist saudara sendiri lebih tinggi.

Dengan personal attack terhadap Stephen Doss mengukuhkan lagi bukti sikap racist saudara sedangkan saudara sendiri tidak kenal siapa Stephen Doss secara peribadi. Penulisan saudara sangat racist dan stereotyping bangsa lain. Memberikan gambaran2 yang begitu buruk terhadap bangsa lain.

Diharap supaya sikap sebegini tidak berterusan kerana inilah yang akan mengganggu gugat keamanan, kesepakatan dan keharmonian antara kaum.

wisdomthinker said...

I'm thinking that is unfair to say that he is a racist. From the article you wrote itself it seems that you are racist too. Your statement "the non-malay simply love to see the Malays drowned..and so forth goes. Can't deny this statement is a racist statement.

Thus it is a double standard actions, possibly flip-flop?

Tania said...

support colour blind indeed. the blogosphere is for (thanks to AAB as well, ever thought of that?) healthy public discourse of information and debates. Such charged personal attack is really not on.

Tor said...

is this a popularity ploy to get people to come to this blog? I've had the privilege of working with Mr Doss on numerous occansions during my Uni day, he's a great leader with far vision and aspiration for the youth and the nation, regardless of race. Justify your charge of racism, don't put words in his mouth and resort to name-callings and insults like that.

awang said...

Hello Dass

Who ever trying to say that The Sleeping PM is better than Tun must be an 'idiot of the highest order'. Sorry to use such a harsh phrase. That is fact, there is no two way about it. Don't be a 'licker'

tanni gedegak... said...

hello dass...joke of the year...kalu dah kicap cakap macmaner pun berbelit...bangga la tu..jilat..jilat ..jgn tak jilat..patut nyer gua luku je kepala macha ni kat um...dulu..president belia..padan la budak-budak belia meraban..skrg umnoputra ponin dpt lak ...kaki jilatnyer youth president..so bertambah masalah sosial belia...kacang lupa kan kulit...satu lagi masa lat um kwn-kwn melayu kau tak ajar ke hormat org tua dan berjasa...tanni kudi...

Anonymous said...

I dun think that u and TDM are racist! Keep blogging man..

For other commentator, im really sure that you are supporters of PR or PakLah..zzz

--bakal PM 2025--